Kerst en … espresso!

Sfeervolle etalages, straten prachtig versierd en… sneeuw!  Last christmas van Wham op de achtergrond… wat wil je nog meer?  Een kerstboom met cadeautjes eronder!  Thuis is hij reeds versierd, maar … nog een beetje eenzaam… zonder cadeautjes.  Op het werk daarentegen… wachtte ons een aangename verrassing!  Een groot pak onder een prachtig versierde boom.

De kerstman heeft ons wensenlijstje gekregen en ter harte genomen!  Geen senseo meer maar vanaf nu… echte koffie!  Onze welverdiende espressomachine.  Dit moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden.  Mijn collega heeft voor de koffiebonen gezorgd en ik… een citroentaartje met merengue en wafels.  Wees maar zeker dat de koffie gesmaakt heeft.

Onder diezelfde boom lag ook nog een reisje naar Amsterdam.  Een kerstdinner al varend over de Amstel, Prinsengracht en natuurlijk langs de walletjes. Binnenkijkend in de verlichte Amsterdamse huizen, genietend van lekker eten.  King crab vergezeld van een kwarteleitje, kalfsvlees met een taartje van knolselder, risotto als tussengerecht en een kopje “George Clooney” als afsluiter.

De kerstperiode is al goed ingezet.  Straks dineertje bij vrienden.  Eerst nog een taartje versieren en dan… de grote zoektocht.  Een zoektocht, naar de perfecte cadeautjes en de eeuwig terugkerende vraag… What to get my man???

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over cakebunny

Graag koken, genieten van het leven. Fier om mama te zijn van een prachtige dochter. Fier om vrouw te zijn van een schat van een man die steeds weer het beste in me boven haalt.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie